0  produkt
Košík je prázdny

Novinka

Apple Watch Series 9 GPS + Cellular 41mm Gold Stainless Steel Case with Gold Milanese Loop

 
 
Apple Watch Series 9 GPS + Cellular 41mm Gold Stainless Steel Case with Gold Milanese Loop
 
 
 
 
Vaša cena
733 EUR  bez DPH
Vaša cena
879 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 

 



 

 
 
 
 

Video

Informácie o produkte

Kód
 

AWAPMRJ73

  (
Part No.
 

MRJ73QC/A

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Dôležitá informácia:
Funkcia Cellular (eSIM) nie je na Slovensku zatiaľ dostupná.


Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular)

Aktivita - merajte všetky spôsoby, akými sa pohybujete. Zostaňte v pohybe, zostaňte motivovaní. Sledujte pokrok v aplikácii Workout, jednoducho pripojte príslušenstvo Bluetooth a získajte metriky, ako je výkon a kadencia. Pozrite si nové zobrazenia, ako sú Power Zones. Zostaňte motivovaní a zatvorte krúžky aktivity, keď dosiahnete svoje osobné denné ciele. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.

Zdravie - Výkonné senzory, pokročilé funkcie zdravia. Pokročilé senzory. Zmysluplné poznatky o zdraví. Pokročilé senzory a aplikácie poskytujú cenné informácie o vašom fyzickom a duševnom zdraví. Urobte si kedykoľvek EKG, zmerajte srdcovú frekvenciu a sledujte fázy spánku. Zaznamenajte svoj stav mysle pomocou aplikácie Mindfulness, aby ste zvýšili emocionálne povedomie. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším. Aplikácia EKG je k dispozícii na hodinkách Apple Watch Series 4 a novších (okrem Apple Watch SE) a dokáže generovať EKG podobné jednozvodovému elektrokardiogramu. Určené pre osoby staršie ako 22 rokov.


Pripojte sa - zostaňte v kontakte. Dokonca aj bez vášho iPhone. Apple Watch vám umožňujú pozrieť sa na správy a dôležité upozornenia. A s novým Smart Stackom je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým vidieť, čo vás čaká ďalej. Keď váš iPhone nie je nablízku, Apple Watch s mobilným telefónom vám umožňujú prijímať hovory, odpovedať na správy a získať núdzovú pomoc, keď ju potrebujete. Streamujte svoju obľúbenú hudbu a podcasty zo zápästia. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone Xs alebo novší s iOS 17 alebo novším. Pre mobilné služby sa vyžaduje plán bezdrôtových služieb. Pripojenie sa môže líšiť v závislosti od dostupnosti siete.

Pripojiť (zamerané na mobilné siete) - Zostaňte v kontakte. Aktivujte si mobil na hodinkách Apple Watch. Sloboda buniek. S mobilným programom máte slobodu ísť bez vášho iPhone. Prijímajte hovory, správy a streamujte svoju obľúbenú hudbu a podcasty - to všetko zo zápästia. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.

Bezpečnosť - získajte pomoc, keď ju najviac potrebujete. Získajte pokoj s Apple Watch. Volá o pomoc, keď nemôžete. Apple Watch Series 9 vám poskytne pomoc, keď ju potrebujete. Ak tvrdo spadnete alebo ste pri ťažkej autonehode, detekcia pádu alebo detekcia havárie môže aktivovať núdzové SOS, aby ste sa mohli spojiť so svojimi blízkymi a spojiť sa s tiesňovými službami, keď ich potrebujete. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone Xs alebo novší s iOS 17 alebo novším. Aktualizácie Fall Detection sú dostupné na Apple Watch Series 4 a novších s watchOS 8 a novším.

Podrobný popis

Vlastnosti L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou Kompas Stále aktívny výškomer Vodotesnosť do 50m Snímač kyslíka v krvi (aplikácia Saturácia kyslíkom) Elektrický snímač srdcovej činnosti (aplikácia EKG) Optický snímač srdcovej činnosti 3. generácie Medzinárodné tiesňové volanie Tiesňové SOS volania Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop s vysokým dynamickým rozsahom Snímač okolitého svetla Reproduktor Mikrofón Apple Pay GymKit Kapacita 64GB Displej 41mm puzdro 352 x 430 pixelov Plocha displeja 904mm2 Always-On LTPO OLED Retina displej Jas 2000 nitov Displej zo zafírového skla Puzdro je vyrobené zo 100% recyklovaného hliníku Zdravie a kondícia Aplikácia Saturácia kyslíkom Aplikácia EKG Oznámenie o pomalom a rýchlom srdcovom tepe Oznámenie o nepravidelnom srdcovom rytme Fázy spánku Sledovanie cyklu s retrospektívnym odhadom ovulácie Technológia Snímač kyslíka v krvi Elektrický snímač srdcovej činnosti Optický snímač srdcovej činnosti 3. generácie Snímač teploty Dvojjadrový čip S9 SiP Korunka Digital Crown s haptickou odozvou Bočné tlačidlo Gesto poklepania L1 GPS Kompas s prerobenou aplikáciou Stále aktívny výškomer Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop Reproduktor a mikrofón 2. generácie Bezpečnosť Tiesňové SOS volania Medzinárodné tiesňové volania Detekcia pádu Detekcia autonehody Monitorovanie hluku Návrat Čip S9 čip s 64-bitovým dvojjadrovým procesorom W3 Bezdrôtový čip Čip (ultraširokopásmový) 2.generácie Pripojenie Wi-Fi 4 802.11b/g/n v pásme 2,4 GHz a 5 GHz Bluetooth 5.3 Napájanie Vstavaná nabíjateľná lítium-iónová batéria Výdrž batérie na 18 hodín Magnetický nabíjací USB-C kábel Apple iPhone a životné prostredie Puzdro zo 100% recyklovaného hliníka 100% recyklovaný volfrám v Taptic Engine 100% recyklované prvky vzácnych zemín vo všetkých magnetoch 100% recyklovaný cín v SiP Energeticky úsporné Ekologické balenie Sklo displeja bez obsahu arzénu Bez obsahu ortuti, BFR, PVC a berýlia Obsah balenia Apple Watch Series 9 41mm Remienok Magnetický rýchlo nabíjací USB-C kábel (1m) Dokumentácia Rozmery: 41 x 35 x 10,7 mm Hmotnosť: 32,0 g *Apple Watch vyžadujú iPhone XS alebo novší s najnovšou verziou iOS