0  produkt
Košík je prázdny

Novinka

Aqara Smart Home Senzor Teploty, Vlhkosti a Tlaku T1

 
 
Aqara Smart Home Senzor Teploty, Vlhkosti a Tlaku T1
 
 
Vaša cena
18 EUR  bez DPH
Vaša cena
22 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Košice Optima

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

SHAQTHS02D

  (
Part No.
 

TH-S02D

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Multisenzor Aqara TH-S02D je ideálnym riešením pre presné monitorovanie teploty, vlhkosti a atmosférického tlaku v reálnom čase. Umožňuje sledovanie podmienok v každej miestnosti a ukladá historické údaje do Zigbee hub-u. Okrem toho poskytuje upozornenie prostredníctvom aplikácie, ak teplota, tlak a vlhkosť dosiahli prednastavené hodnoty, aby ste mohli rýchlo reagovať na akékoľvek zmeny.

Aqara Temperature and Humidity Sensor T1- Zigbee 3.0
Výdrž batérie - malá batéria môže poskytnúť senzoru teploty a vlhkosti solídnu výdrž batérie 2 roky a dlhšie, v závislosti od používania
Zaznamenávanie údajov - údaje sa sledujú v reálnom čase a zaznamenávajú sa v cloude takže budete môcť skontrolovať historické hodnoty bez poplatkov za predplatné.
Upozornenia na teplotu a vlhkosť - aplikácia Aqara Home vás môže upozorniť v prípade, že teplota, vlhkosť alebo tlak dosiahli prednastavenú hodnotu.
Podpora viacerých ekosystémov - po pripojení k hub-u Aqara môže byť snímač spolupracovať s platformami tretích strán, ako sú Apple Home, Amazon Alexa, Google Home a dokonca aj Matter. Navyše ho možno natívne integrovať so Samsung SmartThings a Yandex Smart Home.
Aqara Home automatizácia - pomocou zariadení Aqara je možné spúšťať rôzne scény a automatizácie produktov pre inteligentnú domácnosť. Napríklad zapnite ventilátor v kúpeľni pomocou nástenného spínača Aqara v prípade, že sa zistí zvýšená vlhkosť, keď sa začnete sprchovať.
Pokročilá technológia: Senzor teploty a vlhkosti Aqara využíva priemyselný senzor od renomovanej spoločnosti Sensirion, ktorý má presnosť detekcie vlhkosti ± 3 % a presnosť detekcie teploty ±0,3°C.
Podpora aktualizácie OTA - v porovnaní s pôvodnými snímačmi Séria T1 má podporu aktualizácie OTA, ktorá zlepšuje ich stabilitu a funkčnosť.


Špecifikácie
Bezdrôtový protokol: Zigbee 3.0
Batéria: CR2032
Rozmery: 36 × 36 × 9 mm
Rozsah teplôt a presnosť: -20 °C ~ 50 °C, ±0,3 °C
Rozsah a presnosť vlhkosti: 0 – 100 % relatívnej vlhkosti (bez kondenzácie), ± 3 %
Rozsah a presnosť atmosférického tlaku: 30 kPa – 110 kPa, ±0,12 kPa