0  produkt
Košík je prázdny

Akcia

Marshall Motif A.N.C. Black slúchadlá

 
 
Marshall Motif A.N.C. Black slúchadlá
 
 
Vaša cena
124 EUR  bez DPH
Koncová cena
199 EUR  s DPH
Vaša cena
149 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Video

Informácie o produkte

Kód
 

SPMA1005964

  (
Part No.
 

1005964

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Toto sú Motif A.N.C., skutočne bezdrôtové slúchadlá od Marshall, ktoré zosilnia váš zvuk a zároveň tlmia okolitý hluk pomocou aktívneho potlačenia hluku. Noste veľké pódium vo vrecku s celkom 20 hodinami bezdrôtového prehrávania a robustným prenosným nabíjacím puzdrom. Tieto bezdrôtové slúchadlá v úhľadnom balení prinášajú veľký prísľub búrlivého zvuku. Vychutnajte si zosilnený zvuk v uzavretom dizajne, ktorý je ako stvorený na celodenné počúvanie.

ZRUŠTE HLUK, ZOSILŇUJTE ZVUK
Ak chcete vypnúť hluk okolo seba a ponoriť sa hlboko do svojej hudby bez rozptyľovania, Motif A.N.C. má tvoj chrbát. Nastavte si vlastnú úroveň aktívneho potlačenia hluku a transparentnosti pre skutočne osobný zážitok z počúvania.

MARSHALL SIGNATURE ZVUK
Pýši sa najväčším zvukom v najmenšom balení, Motif A.N.C. plní svoj sľub. Tieto skutočné bezdrôtové slúchadlá vedia, že vaša hudba je všetko, a preto je ich dizajn na prvom mieste.

SPOĽAHLIVÁ HRACIA DOBA S BEZDRÔTOVÝM NABÍJANÍM
Motív A.N.C. je to pravé bezdrôtové, na ktoré sa môžete spoľahnúť, keď chcete zvýšiť hlasitosť na celé hodiny. Každé slúchadlo vydrží 4,5 hodiny bezdrôtového prehrávania s plnou A.N.C. a prenosné nabíjacie puzdro poskytuje celkovo 20 hodín prehrávania na jedno nabitie. Bezdrôtové nabíjanie tiež uľahčuje nabíjanie a používanie (bezdrôtová nabíjacia podložka nie je súčasťou balenia).

UPEVNENÉ ŠTUPLE PRE BEZPEČNÉ NAPÁJANIE
Správne prispôsobenie je kľúčom k získaniu správneho zvuku, takže Motif A.N.C. dodáva sa s utesnenými náušníkmi a tromi veľkosťami nástavcov do uší, takže môžete nájsť to najbezpečnejšie a najpohodlnejšie.

INTUITÍVNY DIZAJN, KTORÝ JE HUDBA NA PRVOM MIESTE
Motív A.N.C. je jednoduchý, no svojim dizajnom šikovný. Intuitívne dotykové náušníky vám uľahčia interakciu s hudbou a hovormi a vstavané duálne mikrofóny sa postarajú o to, aby bolo počuť váš hlas.

VEĽKÉ PÓDIUM NOSÍTE VO VRECKU
Nikdy by ste nemali klesať vo zvuku, keď sa znížite vo veľkosti. Motív A.N.C. prináša rovnaký zvuk Marshall v dizajne, ktorý je robustný a tenký. Tieto slúchadlá sú definíciou odolných slúchadiel s krytím IPX5 a vreckovým nabíjacím puzdrom odolným proti poškriabaniu s krytím IPX4, takže ich môžete nosiť so sebou a hrať hudbu.